Reacţia clubului la oferta lui Becali: „Poziţia clubului este că Dan Nistor nu…”

Gigi Becali vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Finanţatorul roş-albaştrilor a pus ochii pe căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor.

somproduct.ro

Patronul rivalilor de la FCSB, i-ar fi făcut deja o ofertă jucătorului, cu 15.000 de euro pe lună şi o prima de instalare substanţială, scrie Digisport, care menţionează că Becali le-ar oferi celor de la Dinamo 500.000 de euro + Kamer Qaka în schimbul lui Nistor.

Prima reacţie din partea clubului, vine din partea lui Alexandru David, preşedintele lui Dinamo. Acesta a dat asigurări că Nistor nu va ajunge la marea rivala: “Deşi nu am de unde să ştiu care sunt discuţiile dintre domnii Negoiţă şi Becali, vă spun clar că poziţia clubului este că Dan Nistor nu pleaca la Steaua, indiferent de suma”, a declarat oficialul.

Dan Nistor a revenit sezonul trecut la Dinamo de la CFR Cluj. În acest sezon, mijlocaşul de 30 de ani a bifat un gol şi două pase decisive în patru partide.

Directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a mărturisit la Digisport că există oferte atât pentru Dan Nistor, cât şi pentru May Mahlangu, dar conducerea şi-ar fi manifestat intenţia de a le prelungi contractele jucătorilor: „În acest moment există doi jucători extrem de importanţi cu care au existat primele contacte. Este vorba despre Nistor şi Mahlangu. Sunt jucătorii cu care eu aş semna chiar în acest moment.

Din ce ştiu, au existat primele discuţii între ei şi conducere. Aşteptăm să primim răspuns. Nu vrem să repetăm greşelile din sezoanele trecute când unii jucători au plecat prea uşor”, a spus Dănciulescu pentru sursa citată.

Reclame