Răspunsul ferm a lui Dan Nistor după ce Becali a anunțat că îl vrea la FCSB

Gigi Becali îl vrea pe Dan Nistor și e decis să facă tot posibilul pentru a-l aduce. Patronul roş-albaştrilor i-ar fi făcut deja o ofertă jucătorului, cu 15.000 de euro pe lună şi o prima de instalare substanţială, scrie Digisport, care menţionează că Becali ar oferi 500.000 de euro + Kamer Qaka în schimbul lui Nistor.

evomag.ro

”E o glumă sau ce e asta? Nu, nu ştiu nimic. M-ai luat prin surprindere. E prima oară când aud, habar nu am. M-ai lăsat mască. Eu mai am doi ani de contract cu Dinamo, nu se pune problema”, a spus Dan Nistor pentru Prosport.

Becali susține că s-a înțeles în linii mari cu Ionuț Negoiţă, dar şi cu impresarul lui Nistor, iar oferta este de nerefuzat.

„Negoiță mi-a răspuns pe loc. Mi-a zis <Merg pe formula asta>. Cu alte cuvinte, nu acceptă schimbul. Eu i-am zis aseară Qaka sau bani. Azi refac oferta: și Qaka, și 500.000. Suporterii lui Dinamo nu au de ce să fie supărați, că Negoiță ia jucător de 24 de ani, de la naționala Albaniei. Qaka poate să facă 5-6 milioane peste un an-doi. Nu fac eu calculele lui Dinamo, dar la campionat nu poți să tragi. Din play-off nu ai cum să pici pentru că sunt echipe prea slabe. Până miercuri e valabilă oferta.

Am vorbit cu impresarul, îi dau 100.000 de euro la semnătură și 15.000 pe lună. Că altfel nu venea, așa vine. Îi fac contract pe 3 ani, poate câștiga în perioada asta 1 milion”, a spus Becali.

  • Dan Nistor a revenit sezonul trecut la Dinamo de la CFR Cluj. În acest sezon, mijlocaşul de 30 de ani a bifat un gol şi două pase decisive în patru partide.
Reclame