VIDEO | Soluţia lui Giani Kiriţă pentru hiba care-i dă mari bătăi de cap lui Bratu

Dinamo a pierdut derby-ul din Gruia, 3-1 cu CFR, după ce a condus cu 1-0. „Câinii” lui Bratu au fost răpuşi de dubla lui Ţucudean şi reuşita lui Omrani, după ce Mihai Popescu a deschis scorul cu o lovitură de cap.

somproduct.ro

Elevii lui Florin Bratu au evoluţii contrastante în startul sezonului, dar Giani Kiriţă le ţine spatele jucătorilor tineri din curtea alb-roşiilor. Fostul fundaş central spune, pentru ProSport LIVE, că dinamoviştii au nevoie de timp pentru a forma o echipă. Legenda din Ştefan cel Mare a vorbit şi despre cea mai mare problemă a „câinilor”.

Giani Kiriţă: „Jucătorilor le trebuie timp, le trebuie meciuri tari, să se călească. Ideal ar fi să câştige mai multe meciuri pentru a căpăta mult mai multă încredere. Nu poate un singur jucător să ridice nivelul liniei de fund. E normal, sunt jucători tineri. (n.r. Mihai Popescu, marcatorul lui Dinamo în derby-ul cu CFR)E un jucător bun, curajos, dar cam atât pentru că echipa e în formare. Haideţi să le dăm timp şi echipa asta să realizeze proiectul pe care l-a anunţat.

Eu am spus-o. Şi eu am trăit asta la Dinamo, dar eu ca jucător tânăr am avut lângă minge un fundaş central cu experinţă, pe Mihali. Ar trebui adus un fundaş cu experienţă şi valoare de Dinamo, iar tinerii să înveţe de la el. Katsikas nu e un jucător constant, a gafat foarte mult şi anul trecut.

E greu (n.r. – ca Dinamo să ajungă în play-off), am spus-o de la începutul campionatului. Dinamo poate să facă nişte meciuri extraordinare, dar poate să şi piardă nişte meciuri într-un mod incredibil”.

evomag.ro

  • După cinci etape scurse din noul sezon, Dinamo ocupă locul şase în clasament, cu şapte puncte. Bratu are un bilanţ echilibrat, cu două victorii, două înfrângeri şi un egal.
Reclame