VIDEO | Sergiu Hanca şi Ricardo Grigore, despre duelul cu Hermannstadt: „Suntem în continuare la fel de uniți și motivați”

Înainte de partida cu FC Hermannstadt, Dinamo a organizat o conferinţă de presă la care au fost invitaţi mijlocaşul Sergiu Hanca şi fundaşul Ricardo Grigore.

somproduct.ro

Sergiu Hanca, în vârstă de 26 de ani, a vorbit astăzi despre situaţia lui Dan Nistor şi despre plecarea lui May Mahlangu de la Dinamo. Mijlocaşul crede că Nistor va rămâne la Dinamo.

Sergiu Hanca: „Suntem în continuare la fel de uniți și motivați. În locul lui Mahlangu va intra un jucător care va evolua la fel de bine. Nistor e în regulă, e același Nistor de când îl știu. E concentrat, motivat și sunt sigur că mâine va face un meci bun. E un jucător important, e cu noi, aici, și asta înseamnă că nu își dorește să plece.

Am fost motivat din prima zi în care am semnat cu această echipă. Sunt momente și momente, dar eu încerc să dau totul la fiecare meci. Nu poți mulțumi pe toată lumea și cred că cel mai important e să mă antrenez, să fiu sănătos și să-mi ajut echipa.

Mă gândesc doar la meciul cu Hermannstadt, sper să luăm cele 3 puncte. E o echipă imprevizibilă, am analizat-o foarte bine. Repet, am fost foarte concentrați, atenți la indicațiile lui Mister. Vom pune asta în practică și vom câștiga cele 3 puncte!”

watchshop.ro

Ricardo Grigore: „Ne concentrăm pe fiecare meci în parte și vrem să obținem mereu maximum. Trebuie să ducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu ne gândim la campionat. Bratu ne antrenează foarte bine, avem o stare de spirit foarte bună.”

  • Dinamo joacă sâmbătă de la ora 21:00 pe teren propriu cu FC Hermannstadt.
Reclame