VIDEO | Cine este Armando Cooper, mijlocaşul care s-ar fi înţeles cu Dinamo

Dinamo nu a pierdut timpul după ce l-a vândut pe May Mahlangu, „câinii” s-au orientat în timp record şi a bătut palma cu un jucător care a evoluat la Mondialul din Rusia.

somproduct.ro

Armando Cooper (30 de ani), mijlocaş central panamez se va alătura lotului condus de Florin Bratu zilele următoare, anunţă site-ul digisport.ro, şi e adus în „Groapă” pentru a umple golul lăsat de sud-africanul Mahlangu, vândut la Ludogoreţ pentru doar 500.000 de euro.

Câştigător al titlului din MLS în 2017 alături de Toronto, Cooper a fost împrumutat la Universidad de Chile, dar a acceptat să revină în Liga 1, campionat în care a mai jucat pentru Oţelul Galaţi în sezonul 2013-2014.

În vârstă de 30 de ani, Cooper e cotat la 450.000 de euro de transfermarkt, Cooper a mai evolua de-a lungul carierei pentru Arabe Unido, Godoy Cruz, FC St. Pauli, Toronto FC și Universidad de Chile. Mijlocaşul a strâns 100 de meciuri şi şapte goluri pentru naţionala statului Panama, unde este coleg cu un alt dinamovist, Jaime Penedo. E considerat unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din această ţară, iar Bratu nu a ezitat niciun moment când a aflat că l-ar putea avea sub comandă.

watchshop.ro

În cele 23 de meciuri jucate pentru Oţelul acum patru ani, Armando Cooper a marcat două goluri.

La Cupa Mondială din acest an, Cooper a fost integralist în partidele cu Belgia (0-3) şi Anglia (1-6), iar cele două cartonaşe galbene încasate i-au atras suspendarea pentru partida cu Tunisia (1-2).

Reclame