Torje spune NU Ligii I : „Discut cu câteva echipe. De aici, în niciun caz!”

Gabriel Torje (28 de ani) a dispărut din peisajul fotbalului românesc, după ultima experienţă de la Dinamo, unde a jucat puţine meciuri şi a avut o relaţie rece cu antrenorul Florin Bratu.

somproduct.ro

Rămas liber de contract, după ce Akhmat Groznii a decis să îi rezilieze contractul, mijlocașul este dorit de Dunărea Călărași. Doar că agentul mijlocaşului a negat zvonurile conform cărora clientul său ar putea merge la nou promovata din Călăraşi şi spune că fotbalistul are oferte de la echipe de top din România.

„E liber de contract, caut echipă. Discut cu câteva echipe, aştept… De afară! De aici, în niciun caz! Am echipe de top din România care l-ar vrea. Discut cu ceva echipe de afară, de 2-3 zile e liber, a reziliat cu ruşii. Aştept oferta, să vedem”, a spus Cristea Opria, impresarul lui Gabi Torje, pentru ProSport.

watchshop.ro

În vârstă de 28 de ani, fotbalistul a redebutat la Dinamo cu gol, a strâns şapte meciuri şi a marcat de două ori, oferind şi două pase decisive. Mijlocaşul a avut o relaţie rece cu antrenorul Florin Bratu, care l-a trecut pe linie moartă.

În cariera sa, Torje a jucat la Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Grozny, Karabukspor și Akhmat Grozny. Udinese l-a luat de la Dinamo în 2011, pentru 5 milioane de euro, și l-a cedat definitiv la Terek, în 2016, pentru doar un milion de euro.

Lasă un răspuns