Pesic, salvatorul lui Dinamo în partida cu Hermannstadt: „Sper să nu fie ultimul gol al sezonului!”

„Haita” lui Florin Bratu a reușit să se impună la capătul unui meci plin de emoții. „Cîinii” au câştigat, sâmbătă cu 2-1 meciul cu Hermannstadt, graţie golului marcat de Pesici, la ultima fază.

Pentru Dinamo au marcat Salomao, în minutul 4, şi Pesic, în minutul 90+4, iar pentru FC Hermannstadt a înscris Nkololo, în minutul 48. Pentru croat, acesta a fost primul gol al sezonului.

watchshop.ro

„E primul meu gol al sezonului, sper să nu fie și ultimul. Am început bine, dar în a doua repriză s-au schimbat lucrurile. Nu am putut să punem presiune așa cum ne doream. Până la urmă s-a terminat bine pentru noi. A fost decizia antrenorului. De acum, sper să evoluez mai mult. Nu mă gândesc să plec de la Dinamo, îmi place foarte mult aici și îmi doresc să rămân.

La Craiova va fi un stadion plin, mereu a fost așa. Fanii pun presiune pe adversari, dar sunt convins că ne vom descurca“, a spus Pesic.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo a egalat FCSB la puncte, cu mențiunea că roș-albaștrii au un meci mai puțin disputat.
Reclame