Situaţia lui Nistor rămâne incertă: „Urmează să am o ședință cu domnul Negoiță”

Dinamo a învins-o Hermannstadt, scor 2-1, într-un meci din etapa a 6-a din Liga 1 disputat „Ștefan cel Mare”. Trupa lui Florin Bratu a jucat cu un om în plus 35 de minute, dar golul izbăvitor a venind în prelungiri, de la Pesic, din centrarea lui Dan Nistor.

somproduct.ro

Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, care a intrat în ultimul an de contract cu Dinamo a anunţat că va avea o întrevedere cu patronul Ionuţ Negoiţă şi apoi va lua o decizie în privinţa viitorului său la clubul alb – roşu.

„Ne simţit foarte bine pentru că am câştigat, dar e păcat că am tremurat până pe final, am marcat în minutul 90. Important e că am putut să ajut echipa.

Pentru mine a fost o săptămână grea, toată lumea spunea: Nistor pleacă, Nistor stă…pleacă, stă…Dar, eu nu ştiu nimic. Nu am vorbit cu nimeni de la Steaua. Sunt unii oamenii care vor să ne facă rău, dar iată că nu reuşesc. Luni am o întâlnire cu şefii din club şi atunci voi putea spune mai multe.

Voi vorbi cu domnul Negoiţă şi apoi vă pot spune ce se va întâmpla…Urmează meciul cu Craiova, e greu, ne-au scos din Cupa României, şi vrem ă venim cu un punct sau puncte”, a spus Dan Nistor, după meci.

watchshop.ro

Se pare că Negoiță i-a pregătit lui Nistor o mărire de 50 la sută a salariului, în condițiile în care în acest moment el este cel mai bine plătit jucător din lot, cu 10.000 de euro pe lună.

  • Actualul contract a lui Nistor (30 de ani) este valabil pentru încă două sezoane.
Reclame