Ce spune Ivan Pesic despre un eventual transfer

Adus de la Hajduk Split, Ivan Pesic a reuşit să se acomodeze în România. Croatul, care a jucat un singur meci ca titular în acest sezon, în rest a prins doar finaluri de partidă, nu s-a simțit deranjat şi a rămas un fotbalist disciplinat.

watchshop.ro

Sâmbătă seară, în partida cu FC Hermannstadt, scor 2-1,
a intrat în ultimul sfert de oră şi a dat golul decisiv la ultima fază.

Ivan Pesic a acordat un interviu pentru site-ul gsp.ro, în care a vorbit despre cum se simte după primul său gol în acest sezon, dar și despre ce poate obține Dinamo în acest sezon.

„N-am mai înscris niciodată în ultimul minut de joc! Este o premieră frumoasă pentru mine. A fost un feeling plăcut, însă pentru echipă a fost mai important. Atmosfera este respirabilă înainte de meciul de la Craiova. Fiindcă am jucat jumătate de oră cu un om în plus, nu era confortabil să scoatem doar un egal acasă cu o nou-promovată, un punct era un eșec. Ar fi urmat o săptămână urâtă pentru Dinamo. Fotbalul este imprevizibil. Te antrenezi de luni până vineri, încerci s-o faci cât mai bine, apoi antrenorul decide. Eu îmi aștept șansa. Sunt OK cu deciziile lui Mister.

Play-off-ul este obiectivul primar, ar fi o tragedie ca doi ani la rând să nu ajungă în această fază. Dinamo e un club mare, nu are voie să facă din nou un pas greșit. Dar campionatul e greu de cucerit, echipele care s-au luptat și anul trecut, FCSB și CFR Cluj, s-au întărit, noi putem fi doar surpriza ieșită din comun. Cred că un obiectiv realist e să ne batem la primele 3-4 poziții, un loc de Europa. Dar cel mai important e să prindem play-off-ul”, a spus Pesic.

Croatul recunoaşte că nu ar spune NU uneie noi oferte de transfer, după ce a refuzat propunerea celor de la Bate Borisov.

„Au fost niște oferte pentru mine, dar eu rămân focusat pe ceea ce am acum la Dinamo. Nu mă gândesc la plecare, mai am doi ani de contract. Normal, dacă se ivește o ofertă convenabilă, oricine vrea să plece la mai bine. Însă eu nu fac o tragedie că am rămas la Dinamo, ci joc cu aceeași plăcere, mă antrenez la fel. Crede-mă, sunt foarte OK, gândesc pozitiv! Recunosc, mi-a și plăcut că antrenorul a zis că are nevoie de mine, te simți bine când ai încrederea cuiva. Mai sunt 6-7 zile de mercato, orice e posibil, dar eu cred că voi continua la Dinamo, adică nu văd ce să se întâmple ceva ieșit din comun. Eu zic că rămân”, a mai spus Ivan Pesic, pentru sursa mai sus citată.

  • 5 goluri în 21 de partide a reușit Pesic pentru Dinamo în toate competițiile.
Reclame