Agentul lui Nistor clarifică lucrurile în telenovela „Dan Nistor la FCSB”: „Sunt doar speculaţii care fac deliciul presei”

Dan Nistor (30 de ani) e zilele acestea protagonistul uneia dintre cele mai mari „telenovele” din acest an din fotbalul românesc.

somproduct.ro

În ultimele zile, Nistor a fost subiectul unui număr impresionant de ştiri în presa de sport din România, toate construite în jurul unor aşa-zise oferte venite de la FCSB. Chiar dacă s-a scris inclusiv despre o inevitabilă vizită a lui Nistor împreună cu Negoiţă la ”palatul” lui Becali, situaţia reală pare să fie cu totul alta.

Lucian Marinescu, impresarul lui Nistor, a anunțat că a fost vorba pur şi simplu de „simple speculaţii”, atunci când s-a vorbit despre o posibilă vizită la palatul lui Becali. Mai mult, agentul mijlocaşului lui Dinamo a dat de înţeles că Nistor e mai aproape de prelungirea contractului cu Dinamo decât de un transfer la FCSB.

„Nu există absolut nimic, sunt doar speculaţii care fac deliciul presei. Eu nu sunt obişnuit să tratez sau să negociez la televizor. Nu există un feedback de la cluburi, el e jucător sub contract şi ar trebui să aibă şi ele o poziţie oficială. Dar nu este nimic, sunt speculaţii!

watchshop.ro

Spre lauda lui Dinamo, ei se comportă precum un club mare şi vor să îi prelungească înţelegerea lui Nistor. Aşteptăm să revină în ţară domnul Negoiţă şi cred că se va întâmpla săptămâna asta, de asta am venit la Bucureşti. E bine că Dinamo are o linie sănătoasă şi că vrea să meargă mai departe cu Dan”, a spus Marinescu pentru ProSport.

  • În vârstă de 30 de ani, Dan Nistor are 58 de partide pentru Dinamo, în care a bifat 18 assist-uri și 8 goluri.

Lasă un răspuns