VIDEO | Armando Cooper a fost prezentat oficial: „Cunosc campionatul românesc”

Dinamo s-a mișcat repede pentru înlocuirea lui Mahlangu, pe care-l vânduse la Ludogoreț. Internaționalul panamez care în noiembrie va împlini 31 de ani, a fost prezentat vineri de Dinamo în cadrul unei conferinţe de presă.

Armando Cooper: “Am vrut să vin la o echipă mare precum Dinamo. Am jucat în Chile, acum am altă oportunitate de afirmare, cunosc campionatul românesc şi formaţia unde voi juca, întrucât m-am documentat cu ajutorul lui Jaime Penedo.
Jaime mi-a vorbit mult despre Dinamo. Cât am fost la Galaţi, n-am avut posibilitatea de a ajunge în Bucureşti. Sper să am prilejul să cunosc un oraş şi o ţară frumoasă. Trebuie să arătăm determinare, atitudine, cu toţii.”

Bratu este încântat de noul transfer şi acesta este pregătit să joace, după cum a declara tehnicianul echipei noastre.

watchshop.ro

Florin Bratu: „După această victorie foarte muncită pe care am obţinut-o împotriva Sibiului, echipa are un moral bun şi este dispusă să lupte pentru un rezultat bun în Bănie. Bineinţeles, sunt foarte bucuros să îl avem alături de noi pe Armando Cooper, un jucător pe care l-am dorit foarte mult. Va veni cu un plus de valoare şi experienţă. A fost bine primit de echipa şi mă bucur, sunt onorat că este alături de noi. Am primit referinţe şi de la Jaime, este normal, avem referinţe foarte bune, a mai jucat în România la Oţelul, îl ştim încă de atunci, este un fotbalist cu 100 de meciuri la nivel de echipă naţionala, un fotbalist care a jucat în multe campionate, sperăm că împreună să facem o treabă bună, avem nevoie de astefle de jucători.

Stă bine cu pregătirea, vine din Chile, era în plin campionat, nu a jucat foarte mult, mă bucur că a luat această decizie de a juca. A renunţat la multe lucruri pentru a veni în România şi a-şi arata pofta de fotbal şi pentru asta cred că trebuie apreciat şi respectat în plus. Armando va fi în lot pentru meciul cu Craiova.”

  • 18 este numărul oficial cu care Cooper va juca la Dinamo.
  • 100 de selecții și 7 goluri are Cooper pentru prima reprezentativă a statului Panama.
  • 6 este numărul cluburilor la care a evoluat Cooper în carieră: Arabe Unido, Godoy Cruz, Oțelul Galați, St. Pauli, FC Toronto și Universidad de Chile.
  • 3 goluri a marcat Cooper pentru Oțelul Galați în 21 de meciuri, în prima ligă a României, în sezonul competițional 2013-2014.
  • 180 de minute a jucat Cooper pentru Panama la Mondialul din Rusia. A fost integralist în partidele cu Belgia și Anglia, fiind suspendat în ultimul meci din faza grupelor, contra Tunisiei, pentru cumul de cartonașe galbene.

Lasă un răspuns