VIDEO | Oltenii, gata de „cel mai mare derby pe care-l putem avea”. Probleme pentru Craiova înaintea meciului cu Dinamo

Derby-ul etapei a 7-a a Ligii I, Universitatea Craiova – Dinamo, se dispută sâmbătă, de la ora 21.30, pe arena „Ion Oblemenco”.

naturafresh.ro

Antrenorul gazdelor, italianul Devis Mangia, a prefaţat duelul astfel: „Ne aşteaptă un meci dificil, Dinamo e echipă care nu renunţă, care revine şi poate marca oricând, care luptă până la final, a egalat FCSB de trei ori, a câştigat în ultimul minut în etapa trecută. Am înţeles că Dinamo este rivala principală a Craiovei şi am văzut asta şi în tribune. Pentru noi este important să câştigăm acest meci, pentru a urca în clasament, pentru sezonul pe care-l parcurgem. După un an şi ceva cred că am început cunosc atmosfera de la Craiova, când ai un rezultat pozitiv creşte entuziasmul, când ai unul negativ – scade. Pentru noi e important să nu ne lăsăm influenţaţi de rezultate, fie ele pozitive sau negative, trebuie să ne păstrăm echilibrul.

watchshop.ro

Deciziile le iau eu în privinţa echipei, a sistemului de joc, nu discut cu jucătorii. Sper că mă consideraţi destul de inteligent să nu credeţi că am schimbat sistemul de joc pentru că am avut accidentaţi. O să vedem în ce sistem vom juca, cu 3 fundaşi sau cu 4, un sistem îl cunoaştem mai bine, pentru că l-am folosit mai mult, altul mai puţin. E posibil să revină unul sau doi jucători, dar este posibil să şi pierdem tot unul sau doi faţă de partida precedentă”.

Fotbaliştii pregătiţi de Devis Mangia au avut probleme la antrenamente din cauza unor alergii, dar spun că nu s-a pus niciodată problema anulării pregătirilor.

Nicuşor Bancu: ”Am o alergie şi nu m-am trezit bine de dimineaţă. Nu se pune problema, dacă Mister va decide, voi juca. Nu ştiu nici eu sigur cauza, probabil ăsta este un motiv, mai mulţi jucători am fost afectaţi, dar nu s-a pus problema să nu putem face antrenament.”

“Biletele pentru Craiova – DINAMO se gasesc la casele Stadionului Dinamo si costa 15 Lei. Program:
Vineri: 10:00 – 20:00
Sambata: 10:00 – 15:00

Cei care vin din tara direct la Craiova au rezervate biletele la intrarea in sectorul nostru. Le pot ridica incepand cu ora 20:00. AVEM 1500 DE BILETE!”

Reclame