FOTO | Gabriel Torje şi-a găsit echipă. Cu ce formaţie a semnat fostul dinamovist

Gabriel Torje (28 de ani) revine în Turcia, după o oprire de scurtă durată la Dinamo. Sivasspor a anunţat, sâmbătă, că a obţinut serviciile fotbalistului Gabriel Torje, de la Ahmat Grozny, anunță pagina de twitter a clubul turc.

naturafresh.ro

Torje, 28 de ani, a semnat un contract valabil un sezon cu echipa unde joacă brazilianul Robinho. Torje va mai fi coleg cu un român la Sivasspor, fostul stelist Paul Papp.

În sezonul trecut, Torje a evoluat pentru Dinamo, dar după doar câteva meciuri și-a încheiat conturile cu gruparea din „Ștefan cel Mare”, la care a evoluat sub formă de împrumutat timp de 6 luni. A revenit la Akhmat Grozny, formație la care mai avea contract încă un an, dar a devenit liber de contract în această vară.

Sezonul trecut, Sivasspor a terminat pe 7 în Superliga din Turcia. În acest sezon, echipa își propune să lupte pentru un loc în cupele europene.

watchshop.ro

În cariera sa, Torje a jucat la Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Grozny, Karabukspor și Akhmat Grozny. Udinese l-a luat de la Dinamo în 2011, pentru 5 milioane de euro, și l-a cedat definitiv la Terek, în 2016, pentru doar un milion de euro.

  • 1,2 milioane de euro e cota de piață a lui Torje.
  • 11 goluri în 56 de meciuri are Torje la naționala României.

Lasă un răspuns