Bancu, mesaj războinic, înainte de meciul cu Dinamo: „Noi suntem mobilizaţi de fiecare dată cu ei”

CSU Craiova – Dinamo se joacă sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 21.30. Dinamoviștii vor avea parte de o primire ostilă pe stadionul „Ion Oblemenco”, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când cele două echipe au jucat în fața suporterilor olteni.

naturafresh.ro

În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti în ultima perioadă, rivalitatea dintre cele două formaţii rămâne în continuare un stimulent pentru olteni să umple stadionul din Bănie. Astfel, stadionul are mari şanse să fie plin la derby-ul din această seară şi s-ar putea să fie jucat cu casa închisă, dacă ţinem cont de faptul că au mai rămas doar 7.000 de bilete disponibile.

Dinamo ”caută” la Craiova prima victorie în deplasare pe noul ”Ion Oblemenco”, iar oltenii vor prima victorie pe teren propriu din noul sezon. Omul care ne-a eliminat din sferturile Cupei României, Nicușor Bancu, a declarat că se bucură pentru cele trei goluri marcate în etapa trecută, cu FC Voluntari, şi speră să poată înscrie din nou şi în meciul cu Dinamo.

watchshop.ro

„Mă bucur că am marcat cu Voluntari, acele goluri îmi dau încredere. Contează foarte mult pentru mine. Am aşteptări mari la meciul cu Dinamo, sper să reuşesc să înscriu din nou, iar echipa să câştige. Am dat trei cu FC Voluntari, sper să am mai multe şi pentru Dinamo. Dar eu îmi doresc mai întâi să câştigăm, nu contează dacă marchez eu sau alt coleg. Se ştie rivalitatea cu Dinamo şi toţi suporterii aşteaptă ca noi să câştigăm.

Dinamo stă foarte bine pe faza ofensivă, dar noi sperăm ca în meciul de mâine să ne impunem. Craiova – Dinamo este cel mai mare derby pe care îl putem avea. Noi suntem mobilizaţi să câştigăm de fiecare dată cu ei. Acum sperăm să ne şi iasă”, a spus fundaşul.

Reclame