Un nou dezastru în deplasare pentru elevii lui Bratu | Oltenii obţin prima victorie pe teren propriu

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I.

naturafresh.ro

Oltenii lui Mangia au atacat din primul minut, iar tactica lui Bratu, aceea de a specula pe contraatac, a funcționat timp de 40 de minute.

Șutul lui Gomelt, respins de Pigliacelli, a dat startul ocaziilor lui Dinamo. A urmat bara lui Daniel Popa și un nou reflex fabulos al italianului din poarta Craiovei la ocazia lui Ricardo Grigore. Recitalul lui Pigliacelli a continuat, acesta blocând și șutul lui Nistor. Deși toată lumea se pregătea pentru un echitabil 0-0 la pauză, oltenii au înscris în prelungirile primei reprize. Nou-venitul Elvir Koljic a păcălit marcajul lui Katsikas și l-a învins pe Penedo cu o lovitură plasată de cap.

Dinamo a mai contoat doar prin ocazia lui Daniel Popa din minutul 48, al cărui șut a fost blocat din nou de Pigliacelli. Cuplul Bancu-Mitriță a destabilizat apărarea lui Dinamo pentru prima oară în minutul 70. Angajat ideal de Bancu, Mitriță l-a lăsat în urmă pe Delorge și a înscris elegant pe lângă Penedo. Tot Mitriță a înscris și golul trei al oltenilor. A primit o pasă ideală de la Koljic și a înscris fără emoții.

watchshop.ro

  • Dinamo coboară pe locul 7 și se află într-un nou moment rușinos. Echipa lui Bratu are un singur punct în 4 deplasari și una dintre cele mai modeste defensive din Liga 1, 14 goluri primite. U Craiova reușește a doua victorie consecutivă și urcă până pe locul 3, cu 11 puncte.
Reclame