Daniel Popa şi Mihai Popescu nu-şi explică eşecul lui Dinamo: “Trebuie să ne gândim la ce am greşit!”

CS U Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, 3-0, în cel mai așteptat meci al etapei a 7-a.

naturafresh.ro

Mihai Popescu nu-şi explică erorile din apărare care au dus la eşecul drastic al lui Dinamo în derby-ul contra Craiovei.

„Prima repriză a fost a noastră, însă am primit gol. Ne-am montat la pauză, dar repriza a doua nu am făcut ce am vorbit la vestiare, iar fotbalul îţi mai dă o palmă. Nu ştim de ce acasă ne mobilizăm şi câştigăm, iar în orice deplasare primim câte trei goluri. Sperăm să facem ceva cu Mister (n.r. Florin Bratu) în această pauză, să arătăm că nu asta e valoarea noastră. Este păcat pentru acest stadion frumos ca gazonul să fie într-o asemenea stare”, a declarat fundaşul.

Atacantul lui Dinamo, Daniel Popa s-a arătat şi el dezamăgit după Craiova – Dinamo, scor 3-0. Elevul lui Florin Bratu susţine că a fost debusolat după golul încasat pe finalul primei reprize şi nu au mai putut reveni. Popa speră ca echipa să profite de pauza din Liga 1 datorată meciurilor pe care echipa naţională a României le va disputa cu Muntenegru şi Serbia şi să încerce să nu mai repete greşelile făcute în partida cu Craiova.

watchshop.ro

„Am avut o primă repriză foarte bună, cu multe ocazii. Am primit gol în minutul 45, dar nu am mai putut să ne revenim în repriza a doua. Probabil că trebuie să fim mai atenţi. Vine această pauză şi trebuie să vedem unde am greşit. Nu prea am luat puncte în deplasare, iar acasă câştigăm tot timpul. Asta este! Mergem mai departe. Nu ne-a afectat războiul din tribune. Pauza este bună pentru că trebuie să ne gândim la ce am greşit şi să nu mai repetăm. Cooper este un fotbalist foarte bun, cu experienţă şi trebuie să ne ajute cât mai mult”, a declarat Daniel Popa, la finalul partidei.

Reclame