Penedo nu a mai suportat şi a avut un mesaj: „E frustrant!”

Dinamo a pierdut, scor 0-3, pe terenul celor de la U Craiova, fiind al patrulea meci la rând în care ”câinii” primesc trei goluri în deplasare.

watchshop.ro

Astfel, Dinamo are a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 14 goluri primite, în timp ce FC Voluntari a încasat 16 goluri. Dinamo a adunat doar 10 puncte în 7 meciuri, în condiţiile în care are al treilea cel mai bun atac din Liga 1, cu 11 goluri marcate.

Goalkeeper-ul panamez al formaţiei din ”Ştefan cel Mare”, Jaime Penedo, spune că echipa se prăbuşeşte după primirea celui de-al doilea gol şi recunoaşte că este frustrant să fie ”învins” de atât de multe ori.

”S-a întâmplat ceea ce se tot întâmplă în ultima vreme. Până suntem conduşi cu 1-0, echipa rămâne puternică, apoi, la 2-0, se prăbuşeşte. Luăm multe goluri, iar pentru mine este frustrant. Încerc să nu le las să intre, ca să ajut echipa”, a declarat Penedo.

  • Jaime Penedo a fost singurul jucător din Liga 1 Betano prezent la Campionatul Mondial din Rusia. Alături de Panama, goalkeeper-ul lui Dinamo a înfruntat echipe ca Belgia, Anglia şi Tunisia.
Reclame