O legendă dinamovistă îi critică dur pe fundașii lui Florin Bratu: „Cum să îi dau ăstuia salariu mai mare decât tot restului apărării?”

Dinamo a pierdut scor 3-0, meciul cu Craiova şi au una dintre cele mai slabe apărări din Liga I. „Câinii” au încasat 14 goluri în primele şapte etape din noul sezon.

naturafresh.ro

Legenda lui Dinamo, Cornel Dinu, îi critică dur pe fundașii lui Florin Bratu, după insuccesul de pe Ion Oblemenco. Primul vizat al lui Dinu a fost Katsikas. „Procurorul” crede că fundașul central grec este deficitar la capitolul deplasare și îl cere în teren în locul lui pe Denis Ciubotariu.

„Am văzut un lucru total ieşit din comun în ceea ce priveşte capacitatea managerială de la Dinamo. Cum să-i dau lui băieţelul ăla, Katsikas, care abia merge şi el, cum să-i dau un salariu la fel de mare cât toată linia defensivă a lui Dinamo? Nu se poate atâta nepricepere în a evalua un jucător. Dacă pierd cu Katsikas, de ce să nu pierd cu Ciobotariu? Lasă-l să joace, mai rău îl zăpăceşti dacă îl scoţi. Ce se poate întâmpla? Cu Katsikas rişti chiar să iei mai mult de trei goluri.

La golul al treilea, Popescu stă ca la defilare. Trebuie să ai poziţie joasă, asta se învaţă de la copii şi juniori. Puneţi şi golul al doilea, să-l vedem şi pe acela. Bancu a găsit acea pasă pe poziţie viitoare, apoi, Delorge aleargă de parcă are saci în spate. Marea achiziţie. De Gorj, nu Delorge”, a declarat Cornel Dinu, conform Telekom Sport.

  • După înfrângerea din Bănie, Dinamo are parte de un debut de sezon de coșmar, în special în deplasare. În primele 7 etape, ei au încasat nu mai puțin de 14 goluri.
Reclame