VIDEO | Florin Matache, „ofertat” de către un ofiţer DIAS

Florin Matache (36 de ani), actual goalkeeper la Flacăra Horezu, în Liga a III-a, a avut în faţă o propunere de… refuzat. Bucureşteanul de 1,90 m, a dezvăluit pentru ProSport LIVE, un eveniment inedit intamplat pe vremea în care juca la Astra Ploiești. Datorită fizicului său impunător, a fost „ofertat” de un membru al Detaşamentului de Intervenţii din Forţele Speciale Române (DIAS).

Fostul portar al lui Dinamo şi protagonistul meciului intitulat ”Minunea de la Liberec”, în care Dinamo a reuşit să treacă de Slovan Liberec la loviturile de departajare, după ce gruparea cehă câştigase la masa verde disputa de la Bucureşti (3-0), Florin Matache a dezvăluit că a fost aproape să ajungă în trupele speciale.

Florin Matache: ”Din tradiţia familiei, tatăl meu a lucrat în Poliţie, a ieşit la pensie. Viaţa m-a îndrumat către fotbal. Eram în lotul celor de la Astra Ploieşti şi am ieşit să bem o cafea, aveam 18 ani. A venit un domn în cămaşă, s-a prezentat şi apoi m-a întrebat: ‘Te-ar interesa să vii?’. Am rămas…(n.r. – mască): ‘Eu? De ce?’ Mi-a dat o carte de vizită, dar nu am sunat niciodată. Ar fi fost interesant.”

  • Florin Matache a reuşit să apere în mecuil cu Slovan Liberec două lovituri de departajare, executate de Gecov (fostul jucător al Rapidului) şi Liska.
Reclame