Motivul pentru care a refuzat Rotariu oferta celor de la FCSB: ”Eu am ideile mele”

Recent împrumutat la AZ Alkmaar, după ce şefii de la Club Brugge i-au transmis că nu intră în planurile echipei. Mijlocaşul de 23 de ani, mărturiseşte că s-a adaptat foarte bine la formaţia din primul eşalon din Olanda. Fostul dinamovist va reveni în vara anului 2019 la Brugge, după ce îi va expira împrumutul la AZ Alkmaar.

naturafresh.ro

”(n.r. întrebat cum e aventura în Olanda) Frumoasă. Sper să fie şi mai frumoasă de-a lungul anului. (n.r. întrebat ce nu a mers în Belgia) Am preferat să aleg altă opţiune, să aleg altă aventură, ca să zic aşa, am văzut cum este în Belgia, am avut oferte din Belgia, însă am preferat şi cred că Olanda, stilul olandez se pliază mai bine pe mine”, a declarat Dorin Rotariu.

Internaţionalul român a avut în vară ofertă şi de la FCSB, care era dispusă să plătească în jur de două milioane de euro pentru serviciile sale. Rotariu a refuzat însă şi a explicat motivul pentru care a refuzat să vină la FCSB.

”Am discutat şi atunci, a fost interes, însă eu am ideile mele şi preferinţele mele au fost altele. Am aşteptat pentru că perioada numai ce începuse şi am aşteptat să vină alte oferte. Consider că Olanda e cea mai bună variantă, deşi am avut oferte financiar mai bune. (n.r. întrebat de unde) Nu are importanţă. Mă bucur că am ajuns în Olanda, am văzut mentalitatea, condiţiile. Când vii ca jucător nou nu este uşor. Altă mentalitate, dar m-am acomodat, mă simt bine şi sper să am şi rezultate”, a mai spus Rotariu.

watchshop.ro

  • Rotariu a plecat de la Dinamo la începutul anului 2017, iar Brugge, formaţie cu care a semnat un contract valabil până în 2020, a plătit în schimbul său 2,2 milioane de euro.
  • Cotat la 1,5 milioane de euro de Transfermarkt, Rotariu a strâns un gol şi trei pase decisive în 12 partide pentru Brugge. Acesta a fost împrumutat sezonul trecut tot în Belgia, la Royal Excel Mouscron, pentru care a bifat 11 goluri şi cinci pase de gol în 30 de partide.
Reclame