Giani Kiriţă: „Mai mult de atât nu se poate face”

Giani Kiriţă, câştigător al eventului cu Dinamo, se bucură că Dan Nistor a rămas în Ştefan cel Mare, dar avertizează că pentru Dinamo va fi din ce în ce mai greu fără investiţii.

”Nistor e un jucător cu experienţă şi e bine că a rămas. Au ce să înveţe de la el, cei tineri. Eu cred că mai mult de atât nu se poate face la antrenamente. Fără o investiţie măcar minimă prin care să aduci jucători buni, cu experienţă, va fi foarte greu pentru ei să se lupte la titlu”, spune Kiriţă.

”Dacă tot nu se investeşte le dau eu soluţia: să mă ia pe mine gratis, sunt cel mai bun transfer pentru linia de fund a lui Dinamo”

Fostul căpitan al „câinilor”, a vorbit şi despre debutul echipei naţionale în Liga Naţiunilor: ”Avem un meci greu cu Muntenegru pentru că jucăm fără suporteri. Şi eu ştiu cum e să joci fără suporteri, sunt convins că va fi foarte greu pentru băieţi să se mobilizeze. Le trebuie atitudine când intră în teren, mai ales cu muntenegrenii care ştim cu toţii ce mentalitate au. Niciun meci nu e uşor. Uitaţi-vă ce surprize sunt la campionatele mondiale sau în Europa League”, a mai spus Kiriţă.

  • Giani Kiriţă a evoluat pentru Dinamo Bucureşti în perioada 1997-2003, timp în care a câştigat cinci trofee.
Reclame