Reacţia lui Grozav despre revenirea în Ştefan cel Mare

Gicu Grozav n-a reuşit să-şi găsească până acum un nou contract şi este în continuare liber de contract. Grozav a vorbit în premieră despre posibilul transfer la Dinamo şi afirmă că e tentat încă de un contract în străinătate, dar nu exclude varianta de a reveni la Dinamo.

bestkids.ro

„Am fost sunat de mai multe persoane din ţară, printre care şi de la Dinamo, dar încă nu am luat o decizie. Aştept ceva oferte de afară, dar înca nimic concret”, a spus atacantul de 27 de ani.

Alexandru David, preşedintele clubului, afirmă că Gicu Grozav este interesant pentru Dinamo: ”Nu pot să comentez acum. La Dinamo transferurile se fac în momentul în care apar oficial, până atunci sunt doar speculaţii. Întotdeauna jucătorii de valoare sunt interesanţi pentru Dinamo, deci şi Gicu Grozav. Săptămâna viitoare vorbim mai multe”, a spus Alexandru David.

  • Grozav a jucat pentru Dinamo în perioada februarie 2016 – iunie 2015, după care a plecat la Terek Grozny. Internaţionalul român a bifat 14 prezenţe în tricoul formaţiei din “Ştefan cel Mare”, perioadă în care a înscris 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă.
  • Gicu Grozav este cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, iar pe 1 iulie 2018 şi-a încheiat înţelegerea cu Bursaspor, echipă care evoluează în prima ligă din turcia. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum: Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Akhmat Grozny, Karabukspor şi Bursaspor.
Reclame