Gicu Grozav la Dinamo? Reacţia clubului din Ştefan cel Mare

Gicu Grozav e liber de contract, iar Dinamo caută un vârf de calitate pentru a-și îmbunătăți lotul. Cum atacantul în vârstă de 27 de ani caută echipă pentru a se păstra și în circuitul naționalei, „câinii” par tentați să îi facă o ofertă.

bestkids.ro

Cornel Ţălnar (unchiul lui Gicu Grozav) a dezvăluit că Grozav are, în momentul de faţă, mai multe discuţii pentru un nou angajament.

”El aşteptă, are nişte discuţii în mai multe părţi. Speră ca în două-trei zile să rezolve într-un fel sau altul unde să plece. S-a văzut clar lipsa lui aseară la echipa naţională. S-ar putea să fie şi această variantă bună pentru el. (n.r. – varianta Dinamo)”, a spus Cornel Ţălnar pentru ProSport.

Nici președintele lui Dinamo, Alexandru David, nu exclude această variantă şi afirmă că Gicu Grozav este interesant pentru Dinamo: ”Nu pot să comentez acum. La Dinamo transferurile se fac în momentul în care apar oficial, până atunci sunt doar speculaţii. Întotdeauna jucătorii de valoare sunt interesanţi pentru Dinamo, deci şi Gicu Grozav. Săptămâna viitoare vorbim mai multe”, a spus Alexandru David.

melimeloparis.ro

Atacantul în vârstă de 27 de ani, a refuzat un salariu de 500.000 de euro din Elveţia, de la FC Zurich, după ce şi-a încheiat socotelile cu Bursaspor, informaţie confirmată şi de Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României.

„Eu i-am spus, dar el a ales altceva şi de aceea în momentul de faţă, nu are club. El a avut o ofertă foarte bună din Elveţia si l-am sfatuit să o accepte, să înceapă pregătirile şi să joace în cupele europene cu acea echipă. El a decis să mai aştepte. Dar uite că acum nu are echipă”, a spus Cosmin Contra la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Muntenegru.

  • Grozav a jucat pentru Dinamo în perioada februarie 2016 – iunie 2015, după care a plecat la Terek Grozny. Internaţionalul român a bifat 14 prezenţe în tricoul formaţiei din “Ştefan cel Mare”, perioadă în care a înscris 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă.
  • Gicu Grozav este cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, iar pe 1 iulie 2018 şi-a încheiat înţelegerea cu Bursaspor, echipă care evoluează în prima ligă din turcia. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a evoluat pe parcursul carierei la echipe precum: Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Akhmat Grozny, Karabukspor şi Bursaspor.
Reclame