Florin Bratu: “Nu mai există niciun fel de scuză”

Liga I este în pauza competiţională datorată meciurilor pe care echipa naţională a României le va disputa cu Muntenegru şi Serbia, dar la Dinamo nu este pauză în această perioadă.

bestkids.ro

„Câinii” au câte două antrenamente pe zi şi sunt conştienţi că urmează o perioadă foarte importantă, în care vor întâlni patru contracandidate la un loc de play-off: Astra Giurgiu, Poli Iaşi, Sepsi OSK şi FC Botoşani.

“Nu mai există niciun fel de scuză, cu aceste echipe pe care le vom întâlni în continuare, trebuie să obţinem maxim, trebuie să rezolvăm în această perioadă ce avem de rezolvat şi să ne batem de la egal la egal. La nivel de puncte nu stăm rau, pe mine m-a deranjat golurile pe care le-am primit şi uşurinţă cu care am primit acele goluri.

Ne gândim şi la transferuri, probabil se va rezolva şi acest lucru, dar mă interesează ca acest grup sa se mobilizeze mai mult şi să fie mult mai concentraţi. La meciurile pe care le avem de acum încolo să fim mult mai responsabili, că nu mai putem da timpul înapoi”, a declarat Florin Bratu, într-un interviu acordat pentru Radio Dinamo.

După 7 etape jucate în sezonul 2018 – 2019, Dinamo se află pe locul 7. Gruparea antrenată de Florin Bratu a adunat 10 puncte şi se află la două puncte de locului doi. În cele 7 runde, “câinii” au jucat de trei ori pe teren propriu şi de 4 ori în deplasare. Dinamo a obţinut 3 victorii în “Ştefan cel Mare”, a fost învinsă de 3 ori în deplasare şi a remizat o dată în deplasare. Elevii lui Florin Bratu au înscris 11 goluri şi au primit 14.

Diogo Salomao, portughezul din lotul lui Florin Bratu, este golgheterul echipei. Lusitanul a înscris 3 goluri în cele 7 etape jucate. Fundaşul, Mihai Popescu se află pe locul 2, cu două goluri, iar aceştia sunt urmaţi de Deian Sorescu, Mircea Axente, Dan Nistor, Robert Moldoveanu şi Ivan Pesic, fiecare cu o reuşită.

Reclame