Motivul pentru care Dinamo şi-a concediat directorul sportiv după numai două luni

Anton Heleşteanu a rezistat numai două luni în conducerea lui Dinamo. Fostul arbitru a fost demis din funcţia de director sportiv al „câinilor”, unde fusese instalat în luna iunie.

melimeloparis.ro

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a explicat motivul care a împins la o despărțire atât de rapidă între club și Heleșteanu.

„Prin aducerea domnului Heleșteanu ne-am dorit să întărim zona de organizare a Centrului de Copii și Juniori, iar eu sunt foarte deschis și direct în ceea ce privește proiectul la care a avut destul de mult timp să lucreze și pe care trebuia să îl prezinte, să ne convingă că este un plus. Nu a fost convingător.

Așa cum am spus dintotdeauna, în ultimele 9-10 luni au fost la Dinamo mai multe serii de optimizare a cheltuileilor, aici vorbesc de resurse umane, de mulți oameni la care s-a renunțat pentru a menține un echilibru.

bestkids.ro

În ceea ce îl privește pe Heleșteanu, am preferat să renunțăm la el pentru că nu a reușit să convingă prin ce a propus. Ne-am strâns mâna, ne-am urat succes și fiecare a mers pe drumul lui”, a declarat David, potrivit Radio Dinamo.

  • Heleşteanu (48 de ani) fusese directorul sportiv al lui FC Botoşani, timp de trei ani, înainte de venirea la Dinamo.
  • Fostul „central” din Iaşi s-a mai aflat şi în conducerile lui FCM Târgu Mureș și FC Vaslui, după ce a fost exclus din arbitraj la numai 37 de ani, în 2007.
Reclame