Concluziile lui Cornel Dinu după remiza României cu Serbia: „Puteam câştiga!”

Presedintele consiliului de administratie de la Dinamo Nicolae Badea si Cornel Dinu, au participat la semnarea parteneriatului de imagine, in baza caruia dealerul de automobile Porsche Bucuresti Nord va pune la dispozitia echipei dinamoviste sapte masini.

Naţionala României şi reprezentativa Serbiei au terminat la egalitate, 2-2 (0-1), luni seara, pe Stadionul ”FK Partizan” din Belgrad, în Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Naţiunilor.

evomag.ro

Tricolorii au făcut un joc mult mai bun decât cel de vineri cu Muntenegru (0-0, la Ploieşti) şi au obţinut un rezultat important, în faţa unei echipe solide, care a participat la Cupa Mondială din Rusia.

Cornel Dinu, fost selecţioner al României a analizat meciul României cu Serbia, 2-2, din Liga Naţiunilor. „Mister” e sigur că tricolorii puteau câştiga partida şi nu a „uitat” să-i răspundă lui Contra, cei doi având un dialog mai aprins în ultima perioadă.

„La ce apărare au avut sârbii, se putea obţine mai mult. Fundaşii centrali au pasat doar către portar. Sârbii au jucat precum dansul nostru de la Căpâlna. Au o cotă deosebită, dar azi am văzut platitudine. Golurile lui Mitrovici aduc a rugby. Puteam câştiga.

La Ţucudean totul e relativ. Era are o anumită calitate: când se află în careu şi are mingea, marchează. Este într-o creştere, iar asta se datorează etapei petrecute la Viitorul. Nu m-a surprins că Budescu nu a jucat. El aduce cu Mitrovici la ţesutul adipos. Nu ar fi adus un plus faţă de Stanciu şi Marin, jucători rapizi, care s-au descurcat foarte bine”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Selecţionerul Cosmin Contra a făcut nu mai puţin de şase modificări faţă de partida cu Muntenegru, printre cei introduşi ca titular fiind şi debutantul Denis Drăguş. În vârstă de doar 19 ani, Drăguş a impresionat în cele 60 de minute în care a rămas pe teren şi l-a cucerit pe Cornel Dinu.

„Azi, Drăguş a fost cel mai bun atacant al nostru, atât timp cât a jucat. A avut acţiuni individuale foarte bune”, a mai spus Dinu.

„Procurorul” a ţinut să îi răspundă şi lui Cosmin Contra, după ultimele declaraţii ale selecţionerului: „Nu văd de ce l-am supărat. Eu nu port războaie cu nimeni. Nu pot avea o polemică cu ‘Guriţă’, poate doar cu Bocca della Verita. Nu este un război, am făcut doar câteva observaţii. Pe Contra l-am crescut şi l-am pregătit pentru fotbalul mare”.

Reclame