VIDEO | Reacţia lui Mircea Lucescu după ce şi-a salvat postul în prelungirile partidei cu Suedia: „Am căpătat în sfârşit încrederea de care aveam nevoie”

Naționala de fotbal a Turciei, pregătită de selecţionerul român, Mircea Lucescu, a obținut o victorie extrem de importantă la Stockholm, contra Suediei.

evomag.ro

Cu un final de meci intens, selecționata lui Mircea Lucescu a reușit să întoarcă soarta partidei în numai câteva minute. Akbaba a egalat în minutul 88, pentru ca tot el să marcheze și golul victoriei la ultima fază a meciului, 90+2. A fost momentul în care toată Suedia a amuțit iar în Turcia s-a declanșat fiesta.

La finalul partidei, „Il Luce” nu s-a sfiit să-și exteriorizeze bucuria: „Sunt extrem de fericit după această victorie şi mai ales de modul în care am obţinut-o. Este o confirmare a jocului bun făcut şi în faţa Rusiei, chiar dacă acolo am pierdut. Am căpătat în sfârşit încrederea de care aveam nevoie.

Dacă aduni vârsta echipelor de start, suntem cu 40 de ani mai tineri decât suedezii. Asta arată că echipa naţională de fotbal a Turciei are un viitor strălucit în faţă. Ăsta este scopul nostru principal, să le acordăm credit tinerilor”.

bestkids.ro

Turcia, care face parte din Grupa B, Seria a 2-a, din Liga Naţiunilor, are deja două meciuri disputate, dar numai trei puncte. Rusia şi Suedia, celelalte componente ale grupei, au doar câte un singur meci.

Rămâne de văzut care va fi acum poziţia oficialilor Federaţiei Turce de Fotbal faţă de Lucescu. După eşecul în faţa Rusiei, au apărut zvonuri care deja luau în calcul două nume pentru înlocuirea românului: Senol Gunes şi Aykut Kocaman.

Reclame