OFICIAL | Teddy Mezague la Dinamo. Pe ce perioadă a semnat fundaşul

Oficialii lui Dinamo au ajuns la un acord cu fundașul central francez Teddy Mezague (28 de ani), care a semnat pe următorii 3 ani.

evomag.ro

Fotbalistul cu origini cameruneze a efectuat astăzi vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica. Născut la Marseille, pe 27 mai 1990, Teddy Mezague și-a început cariera în prima ligă a campionatului francez la Montpellier și a mai evoluat pentru Martigues, Leyton Orient și Mouscron.

700.000 € e cota de piață a lui Mazague.

29 de meciuri în campionat și două în Cupa Belgiei a evoluat Teddy Mezague, sezonul trecut, pentru Mouscron. A înscris trei goluri în acest an în meciurile cu Anderlecht, Zulte Waregem și Lierse.

88 de partide și patru goluri în prima ligă a campionatului belgian a adunat Teddy Mezague pentru Mouscron, în trei sezoane competiționale.

14 jocuri are Teddy Mezague pentru Montpellier în Ligue 1. Cu Montpellier a pierdut finala Cupei Ligii în 2011 și Supercupa Franței, un an mai târziu. A jucat, de asemenea, pentru echipa secundă a lui Montpellier, 27 de meciuri / 3 goluri. Teddy Mezague a mai evoluat în Franța la Martigues și în Anglia la Leyton Orient.

90 este numărul oficial cu care Teddy Mezague va juca la Dinamo.

Reclame