VIDEO | Victorie pentru Dinamo în Liga Campionilor!

Dinamo a început excelent debutul în noul sezon din Liga Campionilor la handbal. Campionii României a tras din greu pentru a surclasa-o pe Elverum la două goluri diferenţă.

evomag.ro

„Dulăii” s-au aflat tot timpul la conducere în primele 20 de minute, dar nordicii au revenit şi au trecut ei în avantaj de două goluri. Constantin Ştefan a simţit momentul greu şi a luat imediat time-out. Handbaliştii s-au conform şi au marcat de trei ori în ultimele patru minute, fără să primească gol, iar la cabine s-a intrat cu 12 la 11.

În partea a doua, tunisianul Missaoui a fost îngerul păzitor al dinamoviştilor. A blocat atac după atac şi i-a ţinut în viaţă pe câini în ciuda perioadei mai negre din ofensivă. Dinamoviştii au avut noroc şi cu barele şi s-au distanţat chiar la trei goluri. Finalul a fost incendiar, dar Dinamo a reuşit să ţină de scor şi să se impună cu 26 la 24.

Aşadar, campioana României a obţinut o victorie mare, 2 puncte care cântăresc deja destul de bine în economia grupei D, în condiţiile în care Cocks şi Ademar Leon au terminat la egalitate, 19-19. ”Micile detalii vor face diferenţa în această grupă destul de echilibrată”, după cum a caracterizat la final Michael Apelgren, antrenorul echipei Elverum.

Dinamo – Elverum 26-24 (12-11)

DINAMO: Missaoui, Grigoraş – portari; Descat 2, Bannour 5, Alouini, Savenco 2, Szasz 1, Negru, Şandru 3, Gavriloaia 2, Komogorov 4, Zulfic 2, Kuduz 4, Mousavi 1, Acatrinei.

Antrenor: Constantin Ştefan.

Elverum: Imsgaard, Nergaard – portari; Linderud 2, Westby 2, Pettersen 2, Sandell 7, Orsted 1, Burud, Ekren, Langaas 2, Poklar, Frederiksen 4, Elverhoy, Mogen, Gudjonsson 3, Jonsson 1.

Antrenor: Michael Apelgren

Reclame