„Dulăii” rămână cu picioarele pe pământ, după victoria cu Elverum: „Grupa e echilibrată şi pot apărea surprize”

Dinamo, în noul sezon a debutat cu victorie în grupele Ligii Campionilor, scor 26-24 în partida susţinută pe teren propriu cu Elverum. Campioana României se declară mulţumită de rezultat şi se pregătesc acum de duelul cu Politehnica Timișoara din Liga Zimbrilor, din etapa a 2-a.

evomag.ro

Am stat de vorbă cu Amine Bannour (28 de ani), jucătorul din linia de 9 metri, ce a început să-şi facă simţită prezenţa în atacul nostru.

„Sunt foarte fericit pentru victoria de astăzi, sunt două puncte foarte importante şi aşa cum ne dorim la fiecare meci, sper să câștigam şi disputa cu Timişoara pentru a confirma”, a spus Bannour.

Imediat după partidă, Dan Savenco, Răzvan Gavriloaie şi antrenorul Ştefan Constantin, au vorbit despre victoria obținută în sala Dinamo.

„A fost un meci mare din punctul meu de vedere, în primul rând pentru victorie. Ne doream mult această victorie, este un nou început, într-o nouă formulă, cu foarte mulţi jucători nou veniţi. Şi cred că acest lucru s-a văzut”, a spus Dan Savenco.

„Pentru cei care sunt cu inimle mai slabe nu a fost chiar cel mai fercit meci, dar până la urmă a ieşit bine pentru noi”, a spus Răzvan Gavriloaie.

Antrenorul „dulăilor”, a fost surprins de rezultatul de egalitate dintre Ademar Leon, vicecampioana Spaniei şi finlandezii de la Cocks: „Am aflat că au făcut egal cu finlandezii, deci grupa e echilibrată şi pot apărea surprize pentru că e o semi-surpriză.”

Reclame