EXCLUSIV | Andras Szasz, după victoria FANTASTICĂ din sala Dinamo

Campioana ultimelor trei ediţii ale Ligii Naţionale masculine la handbal, Dinamo Bucureşti, a transferat în această vară, un internaţional ce va face furori în „Groapă”.

Pivotul venit de la CSM București, a avut amabilitatea de a acorda un interviu, în care îşi exprima bucuria victoriei din sala Dinamo şi mulţumirea de a juca în cea mai importantă competiţie, Liga Campionilor.

„În primul rând vreau să mulţumesc suporteriilor, au fost fenomenali, ne-au ajutat foarte mult! Pentru mine a fost primul meci în Liga Campionilor şi mă bucur enorm de mult că am caştigat. A fost un meci greu, Elverum are echipă bună, aleargă tot timpul, au aparare masivă, cu jucători valoroşi. Noi am fost echipa mai bună.

Săptămâna viitoare avem un meci mult mai greu la Ademar, acolo trebuie să câştigăm neapărat şi dacă jucăm tot aşa putem să opţinem victoria”, a spus Andras Szasz, pentru site-ul nostru.

Internaţionalul român, spune că trecerea de la CSM București la Dinamo, este „un pas înainte” şi este convins că Dinamo va depăși grupele EHF.

„Eu zic ca da! Noi trebuie să ne facem jocul nostru, cum am făcut până acum şi o să batem! Anul acesta avem o şansą foarte mare să ieşim din grupă, avem echipă bună, un grup foarte unit. Dacă continuăm tot aşa, ne calificăm sigur”, a spus Szasz.

  • Andras Szasz, a făcut parte din echipa naţională de tineret calificată la Campionatul Mondial din Brazilia (2015) şi în ultimii ani, a fost convocat şi la naţionala de seniori.
  • Pivotul din Ștefan cel Mare, are un contract valabil pe doi ani cu Dinamo.
Reclame