Video | Subotic şi Mezague au fost prezentaţi oficial

Dinamo și-a prezentat, joi, ultimele două achiziții. Este vorba de fundașul Teddy Mezague (28 de ani) și de fostul atacant al Craiovei, Danijel Subotic.

evomag.ro

Teddy Mezague a venit gratis, în postură de jucător liber de contract, după ce în această vară s-a despărțit de belgienii de la Mouscron, acolo unde a fost antrenat și de Mircea Rednic. Teddy Mezague a spus că îl știe bine pe rivalul Harlem Gnohere, alături de care a jucat în Belgia.

Teddy Mezague: „Mă simt bine, am fost primit bine, primele senzații sunt excelente. Nu sunt încă pregătit să joc, nu am avut o pregătire cum trebuie în vară, dar sper că voi fi apt cât mai repede. Am vorbit cu Mircea Rednic despre țară și despre fotbal, mi-a spus că lucrurile sunt diferite față de Belgia.

Îl știu pe Harlem Gnohere, e un atacant alături de care am jucat în Belgia. Am și văzut câteva meciuri cu el aici. Va fi un mare duel cu el, știu că a fost la Dinamo și apoi a ajuns la FCSB, marea rivală.”

La rândul său, Subotic a lăudat nivelul fotbalului din România, despre care a spus că se aseamănă cu cel din Spania.

„Au fost multe probleme în campionatul românesc. Multe echipe care erau când jucam eu acum sunt în liga a 3-a sau a 4-a. Dar fotbalul românesc nu e slab deloc. La nivel de tehnică, e precum campionatul Spaniei”, a declarat Danijel Subotic.

  • 700.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Danijel Subotic, potrivit transfermarkt.de.
  • 7 goluri a marcat Subotic în prima ligă a României pentru Universitatea Craiova și ASA Tg. Mureș. Pentru Universitatea Craiova a înscris 5 goluri în 16 meciuri, pentru ASA Tg. Mureș a punctat de două ori în 15 jocuri.
  • 700.000 de euro este actuala cotă de piață a lui Teddy Mezague, potrivit transfermarkt.de.
  • 88 de meciuri și 4 goluri are Teddy Mezague în prima ligă din Belgia, unde a jucat 3 ani pentru Mouscron.

Dinamo – Astra Giurgiu se joacă vineri, 14 septembrie, la ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

Reclame