VIDEO | Florin Bratu a anunțat marele absent din partida cu Astra

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida cu Astra de vineri, din etapa a opta a Ligii 1, dar şi despre noile achiziții. Tehnicianul a anunțat și o absență importantă pentru duelul de mâine.

„Nu știu dacă vor fi mulți fani la acest meci, trebuie să fim realiști. Să sperăm că cei care vor veni vor fi alături de echipă. Noi sperăm să-i facem fericiți.

Vom încerca să-l blocăm pe Alibec dacă va juca, e un jucător cu calități.

Sunt jucători pe care i-am dorit, jucători care au un plus de experiență. A venit un fundaș central puternic pe care l-am urmărit ceva vreme, a jucat multe meciuri sezonul trecut la Mouscron, am avut referințe foarte bune.

Daniel Subotic a mai fost în România și are ambiția de a demonstra multe lucruri. Mi-am dorit un jucător cu profil de pivot pentru că, avându-i pe Daniel Popa și Axente, care sunt diferiți, el venind cu un stil diferit, vom putea să ne desfășurăm mai bine. Joacă foarte bine cu spatele la poartă, are alte calități și e normal să îmbinăm astfel de lucruri pentru binele echipei.

Am luat referințe și de de la Mircea Rednic, am văzut că a spus că mai face și greșeli. Toți mai fac greșeli, la toate nivelurile, dar e un băiat inteligent și cred că ne va ajuta. Nu am adus jucători pentru că, așa cum e cazul lui Subotic, e impresariat de Anamaria Prodan, ci ne-am uitat, ne-a plăcut și a coincis să fie impresariat de ea și nu e problemă, îi mulțumesc pe această cale. Avem câte doi jucători pe fiecare poziție, o să vedem la antrenamente și sperăm ca Dinamo să fie mai echilibrată în fiecare compartiment.

Doar Ivan Pesic are probleme, nu va fi în lot pentru această partidă”, a spus Bratu, la conferința de presă de astăzi.”

Dinamo – Astra Giurgiu se joacă vineri, 14 septembrie, la ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

Reclame