Dinamo a primit ameninţări: „Dacă o să marchez, o să fie ceva personal”

Dinamo este pe loc de play-out după şapte etape din Liga I şi ne leagăn speranţele de meciul de mâine seară cu Astra pentru a reveni pe poziţie de play-off în Liga I.

evomag.ro

Înainte de reluarea campionatului, pauză cauzată de echipa naţională, Azdren Llullaku este convins că va marca în Ştefan cel Mare vineri seară. Albanezul s-a întors in această vară în Liga I, la Astra şi se declară golgheter înainte de a începe meciul.

„Sunt o echipă foarte bună acasa, au suporteri care îi ajută foarte mult. Au într-adevăr o perioadă nu foarte bună, dar noi trebuie să ne gândim să fim bine noi. În primul rând trebuie să câştigăm. Apoi, dacă e să marchez o să fie ceva mai bine, dar personal.

Cu Dinamo mă simt bine, am marcat multe goluri cu ei. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor, cred că se vor întâlni două echipe foarte bune şi va fi un meci foarte frumos”, a declarat albanezul.

Albanezul recunoşte că a fost atras de Dinamo şi a negociat şi cu oficialii clubului, dar spune că n-au reuşit să ajungă la o înţelegere.

„Cu Dinamo ştiu că au fost interese, dar nu interese aşa foarte mare. Nu s-au concretizat şi am ales să merg în Kazahstan (n.r. la FC Astana), am avut opţiune şi în Turcia”, a declarat Llullaku, pentru Telekom Sport.

Reclame