EXCLUSIV| Muhamed Zulfic după victoria FANTASTICĂ din Champions League

CS Dinamo a debutat miercuri seară cu o victorie importantă în grupele Ligii Campionilor, scor 26-24 în partida susţinută pe teren propriu cu Elverum, campioana Norvegiei.

evomag.ro

Campioana României a tras din greu pentru această victorie, dar la final a sărbătorit alături de suporteri un succes!

Revenit la Dinamo în această vară, după o pauză de doi ani, extrema dreaptă, Muhamed Zulfic (26 de ani) se bucură de victorii frumoase alături de exhipa sa.

Zulfic a jucat la Dinamo în sezonul 2015-2016, când a marcat 83 de goluri în Liga Națională și 25 în Cupa EHF.

Jucător cu o stângă explozivă și o gamă largă de procedee de finalizare, Zulfic a jucat în ultimele două sezoane în Grecia, la Filippos Veria, și în Turcia, la MYK Hentbol SK.

Noi am stat de vorbă după meci cu acesta, care ne-a declarat că este puțin accidentat, dar miercuri seară a însistat și și-a dorit să intre pe teren la final de meci și astfel a marcat două goluri importante pentru formația alb-roșie.

bestkids.ro

Muhamed Zulfic: „A fost un joc foarte bun și ne bucurăm că am câștigat pentru că Elverum este o echipă foarte bună! Atmosfera de aseară a fost minunată, fanii noștri întotdeauna ne susțin și pentru noi sunt al 8-lea jucător pe teren. Eu sunt foarte încântat că joc din nou în cea mai mare competiție a lumii și anume Champions League și sunt sigur că vom da ce este mai bun în fiecare meci. Noi luam totul pas cu pas, ne bucurăm pentru victorie, dar rămânem cu picioarele pe pământ pentru că fiecare meci este greu și important și trebuie să luptăm și să le câștigăm pe toate!”

Pe 26 Septembrie, campionii urmează să dispute următorul meci de acasă din Grupa D a Ligii Campionilor cu cei de la Wacker Thun.

Reclame