VIDEO | Mulțescu, după victoria din Ștefan cel Mare: „Este echipa din ADN-ul meu”. Ce sfaturi îi transmite lui Florin Bratu

Gigi Mulţescu a debutat la Astra cu o victorie în faţa lui Dinamo, în deplasare, scor 2-1. La final, antrenorul în vârstă de 66 de ani, a făcut un rezumat al meciului şi i-a oferit câteva sfaturi lui Florin Bratu, care pare că nu mai găseşte victoria pe banca lui Dinamo.

Gigi Mulţescu: „Sunt bucuros, dar îngrijorat. Pentru că am vrut să închidem jocul și nu am reușit. Am băgat un mijlocaș defensiv, dar tocmai acolo am fost mai slabi. Puteam să închidem meciul mult mai devreme, astfel că era frustrant dacă ne egalau. E adevărat, prima repriză le-a aparținut lor, au avut ocazii, au controlat partida. Dar după pauză noi am fost la cârma jocului, am înscris de două ori și am mai avut ocazii.

evomag.ro

Am citit foarte bine jocul lor, îi ştiam, i-am anticipat, echipă tânără cu jucători dinamici. Am avut nişte ocazii, am avut şi şansă, în repriza a doua am început mai bine, golul a venit normal. Era premisă şi pentru golul trei.

E puternic, să îşi organizeze mai bine jocul şi va veni şi o victorie. Cred că poate prinde play-off-ul, trebuie să completeze ce lipseşte, în atac are nevoie de mai multă concentrare”.

Reclame