Dinamo nu renunţă la gândul de a-l transfera pe Gicu Grozav: „Am avut discuții, vom mai negocia!”

Gicu Grozav este liber de contract şi fotbalistul se află pe lista lui Dinamo care vrea să-l transfere. Alexandru David, recunoaşte că „roş-albii” negociază cu atacantul în vârstă de 27 de ani, însă discuţiile sunt îngreunate de pretenţiile financiare ale jucătorului.

somproduct.ro

Preşedintele lui Dinamo, dă asigurări că, în eventualitatea în care va ajunge la Dinamo, salariul lui Grozav nu va depăşi plafonul salarial impus în cadrul lotului.

„Am avut discuții cu Gicu Grozav, dar acum ele sunt blocate. Sunt sincer , pretențiile lui depășesc în momentul de față ceea ce poate oferi Dinamo.

În mod sigur, Grozav nu va veni la Dinamo cu un salariu peste media echipei. Cere un salariu net superior celui pe care îl avea Torje când a fost la echipă”, a declarat Alexandru David.

Conform speculaţiilor, fotbalistul vrea 50.000 de euro la semnătură, plus 15.000 de euro salariu. Ceea ce înseamnă mult peste ce poate oferi acum Dinamo, acolo unde plafonul salarial este de 10.000 de euro pe lună, remunerații în dreptul lui Nistor, Salomao, Gomelt și Penedo.

  • Gicu Grozav a mai jucat la Dinamo, pentru o scurtă perioadă, în 2015 când a fost împrumutat de la Terek. A marcat 3 goluri în 11 partide jucate în tricoul „câinilor”.
Reclame