Scandal mocnit la Dinamo! Alexandru David: „Nu va plăti doar antrenorul, vor plăti și ei!”

Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, le-a dat un ultimatum fotbaliştilor după eşecurile din ultima vreme și i-a amenințat că nu își vor mai primi salariile până nu vor reveni pe loc de play-off.

somproduct.ro

„Așa cum am mai spus, cu Florin Bratu trebuie să avem răbdare. Ar trebui totuși să ne luăm privirea de la Florin și să ne uităm și spre jucători. Despre ei nu vorbește nimeni. Vreau să le transmit un mesaj foarte clar jucătorilor. Să înțeleagă că nu o să plătească doar antrenorul, vor plăti și ei. Jucătorii au fost aduși de banca tehnică, niciodată nu s-a pus problema să vină jucători peste capul antrenorului.

Jucătorii au doar cereri. Dar într-o relație e normal să se și ofere lucruri. E vorba de toți jucătorii de la Dinamo. Jucătorii trebuie să se trezeacă. Dinamo și-a făcut un obicei din a plăti salariile cu precizie nemțească. Jucătorii se înșală dacă vor crede că lucrurile vor continua așa. Până nu reușim să ajungem în primele 6 echipe, ar putea apărea și restanțe salariale.

În momentul în care își vor recupera restanțele fotbalistice, vom fi și noi la zi cu salariile. E ca într-o căsnicie. Trebuie să și primești, nu doar să oferi. Jucătorii trebuie să fie în primele 6 etapă de etapă pentru a fi la zi cu salariile. Dacă nu, atunci și noi vom fi restanțieri. Categoric, trebuie să câștige următoarele două meciuri. Dacă jucătorii nu sunt conștienți de asta, e grav.

Ce să facă Florin Bratu? Să dea el gol din 4 metri? Jucătorii sunt restanți către toată suflarea dinamovistă! Până nu ajung acolo unde le e locul, vor fi restanțe! Să se trezească!

Din punct de vedere al bugetului, ar trebui să fim în primele 5. Dacă vorbim de nivelul lotului, ar trebui să fim în primele 4″, a spus Alexandru David, la Pro X.

Dinamo a pierdut pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-2, iar Florin Bratu este nemulțumit de prestația căpitanului Dan Nistor. Antrenorul ‘câinilor roșii’ consideră că Nistor a fost afectat de discuțiile privind transferul la FCSB. Gigi Becali a făcut o ofertă substanțială pentru aducerea lui Dan Nistor (30 de ani) la FCSB, dar oficialii dinamoviștilor au refuzat.

evomag.ro

”Nu știu dacă a trecut Nistor peste tot episodul legat de Steaua, perioada agitată de acum câteva săptămâni. Mie mi se pare că nu, din păcate!”, a spus Bratu în cadrul unei conferințe de presă.

Alexandru David a avut un mesaj clar şi el pentru căpitanul lui Dinamo şi a oferit noi detalii despre negocierile cu Nistor pentru prelungirea contractului.

„Dan Nistor mai are contract cu Dinamo doi ani, suntem în negocieri. Discuția nu e închisă, dar asta nu-l scuză pe Dan Nistor. Ceea ce a cerut nu e de nerealizat, suntem în negocieri. Dar nu i-a spus nimeni lui că vom încheia negocierile. E evident că noi suntem nemulțumiți de modul în care ei joacă fotbal. Noi, conducerea, avem doar obligații, ei nu”, a mai spus Alexandru David, președinte Dinamo.

Oficialul dinamovist a vorbit şi despre posibila înlocuirea a lui Bratu cu Claudiu Niculescu: „Singura variantă de luat în calcul e Florin Bratu, nu Niculescu! Să fie clar pentru toată lumea”.

  • 1,1 milioane de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, care mai are contract până în vara anului 2020 cu Dinamo.
Reclame