VIDEO | Oficialii dinamovişti au depus memoriu împotriva lui Becali: „Ofertele publice sunt interzise!”

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, nu traversează o perioadă foarte bună. Mijlocaşul a fost unul dintre jucătorii doriţi la începutul sezonului de FCSB, iar el a fost afectat deoarece, Gigi Becali vorbea public despre transferul său la „rivală”.

evomag.ro

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, l-a criticat pe patronul FCSB-ului, pentru încercarea sa de a-l transfera pe mijlocașul aflat sub contract cu „roş-albii” şi a declarat în cadrul emisiunii ProSport LIVE, că Dinamo a depus memoriu împotriva lui Becali și a echipei roș-albastre.

Bogdan Bălănescu: „Nistor nu ştiu dacă a scăzut în randament. Poate nu a mai fost acel Dan Nistor de la început, dar nici colegii nu l-au ajutat prea mult. Este un caracter puternic şi va reveni. Nu este normal ca în fotbalul românesc să se facă oferte la televizor pentru a destabiliza jucătorii. Aşa a fost şi în cazul lui Andrei Cristea şi Qaka. Unii şi-au făcut o strategie prin care să influenţeze jucătorii. Ofertele publice reprezintă o interdicţie conform regulamentului. Vreau să vă spun că Dinamo a depus un memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor împotriva celor de la FCSB şi împotriva domnului George Becali.”

Pentru a depăşi pasa slabă, cei din galerie s-au gândit să-l ducă pe Dan Nistor la mormântul lui Cătălin Hîldan, acolo unde a aprins o lumânare şi s-a rugat, alături de Ionel Dănciulescu. Apoi, au fost acasă la tatăl lui Cătălin Hîldan, acolo unde a copilărit „Unicul Căpitan”.

Bălănescu a mai spus că nu l-au impresionat imaginile de la Belgrad, din partida dintre Steaua Roşie Belgrad şi Napoli. 55.000 de oameni au umplut „Maracana” din Belgrad și au făcut spectacol la primul meci al echipei, din istorie, în grupele UEFA Champions League.

„Da, am văzut-o (n.r. – scenografia). Mai au mult de învăţat până să ajungă la nivelul nostru. A fost o scenografie extraordinară, cu aceleaşi culori ca ale noastre şi mi-a făcut plăcere să o văd.

Gloriile noastre au un sector alocat doar lor şi e la latitudinea dânşilor dacă vor să vină sau nu. În mare parte, ei participă în mod direct la meciurile de acasă. Înainte de derby-urile cu Steaua au mai fost în cantonament, au mai stat de vorbă cu gloriile. Chiar domnul Dinu, acum câţiva ani, a fost la echipă. Dar şi stadionul trebuie să ne ajute, trebuie să vină fanii, pentru că ei vin puţini. Dar e şi din cauza stadionui vechi, din cauza condiţiilor, poate şi a rezultatelor”, a spus secretarul general al clubului nostru.

Reclame