„Dan Nistor la FCSB”, o poveste fără sfârșit: „Cine a zis că trebuie să îi mărim contractul?”

Dan Nistor a fost la un pas de FCSB, asta după ce Gigi Becali a înaintat mai multe oferte, ultima în valoare de 800.000 de euro și un salariu de 20.000 de euro pe lună pentru jucător.

somproduct.ro

Ofiicalii lui Dinamo i-au promis mărirea contractului cu 50%, pentru ca jucătorul să dea randament total în joc şi pentru a nu mai fi cu gândul la oferta făcută de FCSB, dar Bogdan Bălănescu, secretarul general al clubului Dinamo, a anunțat că sunt extrem de atenți cu bugetul salarial, iar promisiunea făcută lui Nistor pare să nu fie o prioritate în acest moment.

„Cine a spus că trebuie mărit contractul lui Dan Nistor sau că trebuie finalizate discuțiile și negocierile? Suntem în discuții că am vrut noi, nu că ne-a impus cineva. Dan Nistor e foarte respectat. Pe data de 15 e cu banii la zile, e respectat, nu am avut probleme de genul ăsta”, a declarat Bogdan Bălănescu, în cadrul emisiuni sportive.

Totodată, Bogdan Bălănescu, a mai anunţat că oficialii clubului au depus memoriu împotriva lui Gigi Becali, după ce a negociat cu Dan Nistor, jucător care este sub contract cu formaţia din Ştefan cel Mare: “Nistor nu ştiu dacă a scăzut în randament. Poate nu a mai fost acel Dan Nistor de la început, dar nici colegii nu l-au ajutat prea mult. Este un caracter puternic şi va reveni.

Nu este normal ca în fotbalul românesc să se facă oferte la televizor pentru a destabiliza jucătorii. Aşa a fost şi în cazul lui Andrei Cristea şi Qaka. Unii şi-au făcut o strategie prin care să influenţeze jucătorii. Ofertele publice reprezintă o interdicţie conform regulamentului. Vreau să vă spun că Dinamo a depus un memoriu la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor împotriva FCSB şi împotriva domnului George Becali“, a mai declarat Bălănescu.

evomag.ro

După înfrângerea de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 1-2, Florin Bratu consideră că Nistor a fost afectat de discuțiile privind transferul la FCSB şi că nu a trecut peste acel episod.

”Nu știu dacă a trecut Nistor peste tot episodul legat de Steaua, perioada agitată de acum câteva săptămâni. Mie mi se pare că nu, din păcate!”, a spus Bratu, la conferința de presă care a avut loc după meciul de sâmbătă, din ”Ștefan cel Mare”.

  • Dan Nistor, în vârstă de 30 de ani, a mai evoluat în cariera sa la: CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj.
  • 1,1 milioane de euro este cota de piață a lui Dan Nistor, care mai are contract până în vara anului 2020 cu Dinamo.
Reclame