„La Dinamo sunt jucători valoroși!” Dragoş Grigore si Moţi, comentează situaţia de la Dinamo

Partida dintre Poli Iaşi şi Dinamo se dispută azi, de la ora 21:00, pe stadionul „Emil Alexandrescu”.

vivre.ro

Iaşi şi Dinamo se întâlnesc în poate cel mai interesant meci al etapei a 9-a, iar fostul nostru căpitan, Dragoş Grigore, a vorbit despre situaţia de la Dinamo, precum şi despre meciul din această seară.

“Sigur că urmăresc meciurile echipei, mai ales când îmi permite timpul. Mi-e foarte greu să vorbesc despre apărarea lui Dinamo. Florin Bratu e antrenor, știe mai bine ce se greșește acolo și ce se face bine. Important e cum va arăta echipa de acum încolo. Nu cred că face cinste niciunui jucător locul pe care echipa îl ocupă acum în clasament.

La Dinamo sunt jucători valoroși, care sper că vor demonstra că merită cu adevărat să joace pentru acest club. Dacă n-ar fi avut valoare, probabil n-ar fi ajuns acolo. La Iași va fi un meci dificil pentru ambele echipe. Cu atât mai mult pentru Dinamo, fiindă există o presiune foarte mare”, a declarat Dragoş Grigore la un post de televiziune.

Despre situaţia de la Dinamo a vorbit şi Cosmin Moţi: “Florin Bratu a facut treaba buna la Dinamo în play-out, acum a încercat să schimbe, am văzut tineri noi. Nu sunt în măsura să spun dacă trebuie schimbat antrenorul sau nu”, a adăugat Cosmin Moti.

Lasă un răspuns