Edi Iordănescu, ultima variantă apărută se află în tratative cu Negoiţă pentru a-i urma lui Bratu pe bancă

Edi Iordănescu este ultima variantă apărută în haosul de pe banca tehnică a lui Dinamo. Fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, liber de contract după despărțirea de ardeleni, este numele la care Ionuț Negoiță s-a gândit în dimineața de după eșecul de la Iași și pe care l-a contactat prin intermediari.

elefant.ro

Fanatik.ro susţine că Iordănescu s-a întâlnit cu Ionuţ Negoiţă, dar antrenorul i-a mulţumit patronului pentru interes şi i-a spus că nu poate prelua clubul Dinamo din mai multe motive, unul dintre ele fiind faptul că este stelist. Negoiţă a insistat şi i-a transmis lui Iordănescu că trecutul său steliste nu va fi un impediment. În cazul în care nu se vor înțelege, oficialii clubului trebuie să se orienteze spre un alt tehnician, cele mai vehiculate nume fiind Claudiu Niculescu şi Dan Alexa.

vivre.ro

  • Claudiu Niculescu (42 de ani): E liber de contract după ce a părăsit FC Voluntari, dar relațiile dintre „Lunetist” și Negoiță sunt extrem de reci. Cu toate că managementul „câinilor” îl recomandă ca variantă de avarie bună, afaceristul de la RIN nu a uitat încă atitudinea lui Claudiu de la ultimele negocieri, când antrenorul pe atunci al celor de la FC Voluntari a făcut conferință de presă și a declarat că a refuzat Dinamo.
  • Dan Alexa (38 de ani): „Chirurgul” este omul pe care Ionuţ Negoiţă încearcă să-l aducă la echipă. Chiar dacă suporterii au anunţat că nu şi-l doresc pe Alexa, tehnicianul de la Dunărea Călăraşi este văzut foarte bine de şefii lui Dinamo.
Reclame