Prima reacţie a lui Bratu, după plecarea de la Dinamo: „Regret anumite decizii pe care le-am luat ca antrenor al lui Dinamo”

Florin Bratu s-a înţeles cu Dinamo pentru rezilierea contractului, iar azi, cel mai probabil, echipa din Ştefan cel Mare ar putea anunţa chiar numele noului tehnician.

vivre.ro

După o zi agitată, în care situaţia lui Bratu s-a schimbat radical de dimineaţă şi până seara, un lucru e sigur în Ştefan cel Mare: Bratu nu va mai continua la echipă. Tânărul tehnician a recunoscut că luni va parafa cu Ionuţ Negoiţă încetarea contractului care-i expira în 2020, apoi a vorbit destul de deschis din postura de fost antrenor al „câinilor”.

„Mâine (n. red – luni) mă voi întâlni cu cei din conducere şi vom discuta mai mult. Acum e dificil să vorbesc, dar e cert că azi nu voi merge la antrenament. Mâine vom şti exact încotro mergem.

Normal că regret că s-a ajuns aici, normal că regret şi anumite decizii pe care le-am luat ca antrenor al lui Dinamo. Sunt lucruri pe care le puteam face mai bine, asta este, sunt antrenor tânăr, la început de drum, dar sunt ambiţios. Din păcate, n-am luat nişte decizii pe care trebuia să le iau mai devreme şi care în timp s-au întors împotriva mea ca un bumerang. Dar, a fost o experienţă care mă va ajuta în perioada următoare a carierei mele”, a declarat Bratu, duminică dimineaţă, la Digi Sport.

elefant.ro

Odată plecat, Bratu a vorbit despre cele întâmplate imediat după meciul pierdut cu Poli Iaşi (1-0), la finalul căruia l-a atacat direct pe Dan Nistor. Nicio urmă de regret, susţine Bratone: „Nu regret ce am spus la Iaşi! Este ceea ce am simţit, este purul adevăr, am fost conştient atunci după meci, aşa că nu am ce să regret. Numai că, din iubire pentru Dinamo şi din credinţa că se pot rezolva lucrurile cu vorba bună, toate aceste chestiuni s-au întors împotriva mea ca un bumerang”.

Reclame