Dinamo fără antrenor! Florin Bratu a fost demis de Ionuţ Negoiţă | Varianta ŞOC de înlocuitor

Poli Iaşi a câştigat cu 1-0 meciul cu Dinamo, iar trupa lui Flavius Stoican îl demite pe Florin Bratu.

elefant.ro

Ionuţ Negoiţă l-a concediat pe antrenor la nici 7 luni de când îl numise în locul lui Miriuţă, cu scopul declarat de a reconstrui echipa.
La demiterea lui Bratu au contribuit rezultatele foarte slabe din acest campionat, Dinamo înregistrând la Iaşi a treia înfrângere consecutivă (0-3 la Craiova, 1-2 acasă cu Astra, 0-1 la Iaşi), iar conflictul deschis cu liderul echipei, Nistor, a grăbit lucrurile.

De câteva zile, de când s-a aflat că o înfrângere la Iaşi ar putea să ducă la demiterea lui Bratu, se vehiculează, ca variante de înlocuitori ai acestuia, alţi doi foşti dinamovişti, Dan Alexa (acum la Dunărea Călăraşi) şi Claudiu NIculescu, acum fără angajament. Dar o posibilă variantă surpriză ar putea fi chiar fostul portar dinamovist, Bogdan Lobonţ.

vivre.ro

Fostul internaţional şi-a încheiat oficial cariera în această vară şi a avut parte chiar de un meci de retragere la naţională în faţa reprezentativei Finlandei, câştigat de tricolori cu 2-0. În prezent, Lobonţ se află atât în staff-ul naţionalei, cât şi în cel al lui AS Roma, unde se ocupă de portari. La sfârşitul partidei cu nordicii, Lobonţ a anunţat că aşteaptă oferte: „ O să văd ce oferte am şi o să analizez ce voi face în continuare. Dar sunt tentat să rămân în Italia!”, spunea atunci portarul cu 86 de selecţii sub tricolor.

Dacă Ionuț Negoiță nu se va înțelege cu următorul tehnician până la partida de marți, din Cupa României, contra celor de la Dacia Unirea Brăila, pe bancă va sta Iulian Mihăescu.

  • Lobonț a jucat de două ori pentru Dinamo, timp în care a strâns 93 de apariții în poartă și şi-a trecut în cont două titluri alături de “câini”.
Reclame