VIDEO | Florin Bratu dezamăgit de plecarea lui Dănciulescu de la Dinamo

Dinamo a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa CSM Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1. Golul a fost marcat de Dylan Flores, în minutul 38.

vivre.ro

Acest eşec este încununat de vestea plecării lui „Danciu” din funcția de director general. Decizia sa nu a fost văzută cu ochi buni de antrenorul Florin Bratu.

„Un anunț total neinspirat. O decizie neinspirată a lui Danciu, spunând că vrea să plece și strângându-i pe băieți cu câteva ore înainte de meci”, a spus Florin Bratu la finalul meciului.

Despărţirea lui Ionel Dănciulescu de Dinamo, l-a surprins si pe Andrei Cristea: „Acum aud de la voi. Îmi pare rău că e un simbol al clubului, îl vedeam într-o postură importantă a clubului, pentru că a dat foarte multe goluri, dar el știe ce are de făcut și îi doresc multă baftă”, a spus și fostul dinamovist la finalul meciului.

Tehnicianul dinamovist a mai dezvăluit la finalul partidei că Dan Nistor, pe care l-a schimbat la pauza întâlnirii de la Iaşi, şi-a dorit să plece la marea rivală.

Florin Bratu: „Nu am avut de gând să-l las în afara primului 11, dar am decis să-l scot, pentru că l-am văzut că nu are niciun fel de realizare şi sunt extrem de supărat, pentru că acest băiat şi-a bătut joc de munca mea. Din reacţiile pe care le-a avut cu acea ofertă de la Steaua, practic a destabilizat tot lotul. El a venit la mine în birou şi mi-a cerut să plece. Şi-a dorit foarte mult să plece la Steaua.

A spus că pentru el este o oportunitate imensă să câştige 15.000 pe lună şi 100.000 la semnătură.

Din momentul acela, a fost foarte greu, pentru că zi de zi, el a fost supărat că nu a plecat, zi de zi vorbeşte numai de zeci de mii de euro, de case, de vile, de piscine, cu nişte jucători pe lângă el gen Moldoveanu, Ricardo Grigore, Sorescu, Popa, care câştigă câteva mii de euro. Le spală creierii acestor băieţi. La un moment dat se cred şi ei nedreptăţiţi.

elefant.ro

Regret că am ignorat mesajul lui Contra şi al lui Mutu când am venit la Dinamo, acela când mi-au spus să am grijă cu Nistor. Am crezut în el, dar învăţ din greşeli. Am avut discuţii cu el, din păcate nu a reuşit să treacă peste asta. De cinci-şase etape nu se regăseşte, pierde foarte multe mingi, din păcate nu are ambiţie să treacă peste. Şi-a bătut joc de munca mea.

Acum încerc să-mi găsesc un echilibru, sunt foarte supărat pe ce s-a întâmplat şi vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Din păcate, din nou taxaţi. Am încercat foarte multe formule, acolo în zona centrală, în zona defensivă. Nu am reuşit să găsim un echilibru, pentru că s-au întâmplat destul de multe lucrurui. Am crezut că astăzi este un moment în care Nistor, căpitan la Dinamo, poate trage echipa după el. Din păcate, nu reuşeşte şi asta mă deranjează cel mai mult.

Nu cedăm şi încercăm să găsim soluţii. Vom vedea ce se va întâmpla zilele viitoare. Sunt angajat al clubului, aşa că e normal să avem şi discuţii cu conducerea. Sunt foarte furios şi mi-e greu să dau un răspuns coerent.”

Reclame