OFICIAL | Ionel Dănciulescu părăsește „haita”! Mesaj emoţionant pentru suporteri

Astăzi, Ionel Dănciulescu a mers la RIN pentru a semna în mod oficial despărţirea de Dinamo.

Fostul jucător de legendă al clubului îşi anunţase plecarea înainte de partida disputată la Iaşi, însă despărţirea a fost confirmată astăzi, după ce acesta a semnat rezilierea contractului. „Danciu-Gol” a ţinut să le transmită un mesaj emoţionant suporterilor, pe care îi îndeamnă să susţină noul proiect, odată cu instalarea lui Claudiu Niculescu în funcţia de antrenor principal.

„Îmi găsesc cu greu cuvintele, o parte din mine s-a rupt în acest moment. Nu credeam vreodată că am să plec din casa mea, Dinamo, dar acum s-a întâmplat şi acest lucru şi, cine ştie, sper că voi întoarce cândva acasă.

Le mulţumesc clubului şi colaboratorilor pentru susţinere. Le mulţumesc şi suporterilor pentru ataşamentul fantastic pe care mi l-au arătat mereu. Ionuţ Negoiţă şi Alexandru David merită şi ei mulţumiri pentru că mi-au acordat posibilitatea să lucrez la Dinamo, a doua mea casă.

Acum echipa şi Claudiu Niculescu au nevoie de susţinere necondiţionată. Aş vrea ca suporterii să se focalizeze pe susţinerea echipei. Asta e tot ce contează. Succes prietene!”, a declarat Ionel Dănciulescu.

  • 214 goluri în 515 meciuri a marcat Dănciulescu în Liga.
Reclame