VIDEO | Mesajul lui Giani Kiriţă pentru Niculescu: „Vestiarul trebuie câştigat”

Dinamo trece prin momente dificile în acest debut de sezon. Clasarea slabă din campionat şi demiterea lui Bratu au creat un haos general la echipă, iar fanii preferă să nu mai vină la meciuri sau să conteste toate deciziile conducerii.

somproduct.ro

Giani Kiriţă crede că schimbarea de antrenor va produce şocul de care Dinamo avea nevoie. Fostul căpitan al lui Dinamo, a declarat pentru ProSport Live, că Niculescu este un tehnician iubit, dar care a şi demonstrat din postura de antrenor, fiind capabil să readucă Dinamo în lupta pentru play-off. Kiriţă consideră că plecarea lui Bratu a fost alimentată de tensiunile de la echipă, apărute în special după oferta primită de Dan Nistor de la FCSB.

Giani Kiriţă: ”Claudiu Niculescu are şanse la Dinamo, dar drumul este lung şi trebuie să se implice foarte mult. Are un lot cu care se poate califica în play-off, iar eu îl văd capabil să se claseze în primele 6 locuri. Depinde de el dacă va reuşi să trateze favorabil situaţia cu fotbaliştii. Vestiarul trebuie câştigat. El cunoaşte Dinamo şi a confirmat în fotbal. Este un antrenor bun şi merita şansa de a antrena echipa pe care o iubeşte.

În ultimul timp au fost tensiuni la Dinamo, iar acestea au condus la demisia lui Bratu. Dacă el a spus despre Nistor că a fost afectat de oferta de la FCSB şi nu ştia ce să facă, dacă să plece sau nu, înseamă că aşa a fost. Nu cred că minţea în această privinţă. Vom afla în perioada următoare cum a stat situaţia.”

Reclame