Ce spune Niculescu despre Grozav!

Transferul lui Gicu Grozav la Dinamo rămâne de actualitate odată cu prezentarea noului antrenor al echipei, Claudiu Niculescu. Atacantul este fostul elev al lui Niculescu şi în prezent jucător liber de contract, căruia dinamoviştii i-au făcut oferta finală, conform preşedintelui Alexandru David.

„Lunetistul” nu şi-a ascuns dorinţa de a-l avea sub comandă pe Grozav. Fotbalistul este liber de contract, după ce și-a reziliat în vară înțelegerea cu Bursaspor.

„Cred că, cu mine antrenor la U Cluj, a explodat ca jucător. Luați statisticile de atunci. E un jucător de naținală, poate juca și titular oricând. Normal că mi l-aș dori. Poate e în urmă cu pregătirea, nu știu ce să zic”, a declarat Claudiu Niculescu.

În aceeaşi conferinţă de presă, preşedintele Alexandru David i-a tăiat elanul lui Niculescu: „Din punctul nostru de vedere, oferta finală a fost făcută, dar refuzată”, a răspuns oficialul.

  • Gicu Grozav a mai fost antrenat de Claudiu Niculescu la „U” Cluj. Atacantul a mai evoluat la Dinamo o jumătate de sezon, în 2015, când a fost împrumutat de la Terek Grozny.
Reclame