Cuplul N&D rămâne o amintire pentru moment la Dinamo: “Ore întregi am încercat să-l convingem”

Dinamo şi-a numit astăzi un nou antrenor, după ce Claudiu Niculescu a acceptat să preia postul lăsat vacant după demiterea lui Florin Bratu, iar următorul obiectiv al oficialilor din Ştefan cel Mare e să găseasscă un înlocuitor pentru Ionel Dănciulescu, după ce acesta a anunţat că va pleca de la club.

vivre.ro

După ce a fost numit pe banca lui Dinamo, Niculescu a încercat să îl readucă pe bunul său prieten, dar fără succes. Era gata să discute cu conducerea în acest sens, dar Ionel Dănciulescu, care și-a anunțat vineri demisia a precizat că hotărârea sa este definitivă.

“Ieri (n.r. duminic), până să ajung la întâlnirea cu conducerea clubului, am vorbit toată ziua cu Danciu. Am încercat eu să îl conving să vină alături de mine. I-am spus: ‘Eu nu am cum să mă duc să vorbesc cu conducerea clubului, dacă tu nu vrei. Eu vorbesc, conducerea e de acord și tu să îmi spui că nu vrei. Trebuie să știm dinainte ce gânduri ai’. Mi-a transmis că decizia lui e definitivă. Din păcate, pentru că m-aș fi reîntâlnit cu el după mulți ani. Asta e viața.

Ne cunoaștem de 35 de ani, suntem prieteni foarte buni. Danciu a luat o decizie și a spus că vrea să meargă cu această hotărâre până la capăt”, a declarat Claudiu Niculescu, în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat în funcția de antrenor la Dinamo.

“Nu am discutat cu Claudiu despre acest lucru. Dănciulescu nu a fost dat afară, a plecat de la Dinamo pentru că aşa a dorit. Decizia lui a fost mai mult decât fermă. Pot să vă spun de orele întregi în care am încercat să-l conving să se întoarcă şi să renunţe la decizie, Are nevoie de odihnă. Uşa la Dinamo nu este încuiată, el a închis-o şi a plecat. Am discutat cu el ore întregi”, a declarat Alexandru David.

Astfel, oficialii lui Dinamo, caută un nou manager general, iar principalele ţinte sunt doi jucători care au scris istorie în tricoul nostru, dar şi la echipa naţională. Este vorba de Marius Niculae şi Florin Prunea. Retras din activitate în 2015, fostul atacant nu are experienţă la nivel administrativ, însă a rămas un apropiat al clubului Dinamo, în timp ce fostul portar al Generaţiei de Aur are avantajul de a fi lucrat mai mulţi ani în funcţii administrative, ultima dată fiind preşedinte al CSM Poli Iaşi, grupare de care s-a despărţit în vara lui 2017.

Lasă un răspuns