FOTO | Fanii lui Dinamo alături de Dănciulescu şi de Niculescu, dar împotriva conducerii

Înainte de conferinţa de presă de prezentare a lui Claudiu Niculescu la Dinamo, câţiva dintre fanii de la Peluza Sud s-au strâns la stadion. Aceştia au afişat mesaje împotriva lui Alexandru David şi Ionuţ Negoiţă.

somproduct.ro

În schimb, suporterii l-au întâmpinat cu braţele deschide pe Claudiu Niculescu, al cărui nume l-au scandat în repetate rânduri. Nici Ionel Dănciulescu nu a fost uitat de fanii ”câinilor”, numele fostului golgeter din Ştefan cel Mare şi de acum, fost oficial al alb-roşilor, fiind de asemenea scandat de suporteri.

Alexandru David, președintele lui Dinamo a reacţionat în cadrul conferinţei de presă de prezentare a lui Claudiu Niculescu şi a spus că nemulţumirile fanilor vor înceta odată cu obţinerea unor rezultate favorabile. El a precizat că a fost decizia lui Dănciulescu de a părăsi clubul.

”Este opinia lor, sunt liberi să şi-o exprime, nu i-a constrâns nimeni niciodată. Le vom răspunde prin rezultate.

Am discutat ore întregi cu Dănciulescu să-l fac să se întoarcă. Dănciulescu a plecat pentru că aşa a dorit el. El a propus o pauză şi o are, uşa nu este încuiată, el a ales să o închidă şi a plecat. Vom vedea zilele următoare dacă vom numi pe altcineva în această funcţie”, a spus oficialul.

Reclame